Vi har i lang tid haft et ønske om at opdatere hjemmesiden således at den generelle sikkehed øges, og at den kunne blive mere mobilvenlig. Selve layoutet of indholdet er stort set det samme, men vi har fået udskiftet hele maskinrummet til nyeste version.

Vi har checket mange ting, men der kan stadig være småfejl og mangler hist og pist, så alle der har information på hjemmesiden opfordres til at checke en ekstra gang, og måske benytte lejligheden til at at få opdateret information hvis den trænger til det.

Hvis man har rettelser, så sende dem venligst til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at Hjemmesiden - i modsætning til Facebook - er stedet hvor man altid skal kunne finde faktuel korrekt information om alle relevante forhold i MidtGolf.

mvh

Erling Hviid

Kære Medlemmer

Så er efterårets golfrejse klar ned i varmen. Turen går til Cornelia Diamond Tyrkiet.

Fantastisk hotel, skønne og smukke baner, varme og hyggeligt selskab. Kig her på vedhæftede plakat så læs meget mere om turen.

Se opslaget HER

Håber vi ses.

Mvh

Proteam’et Midtgolf

Mikkel Ziegler (Medl: 147-1734) lavede et flot HiO på hul 12,  tirsdag den 8. august 2017.

Vi ønsker Mikkel tillykke med det flotte resultat, og Elmely Kro siger hjertelig tillykke til Mikkel med et gavekort til en god frokost for 2 personer.

mvh

Erling Hviid

Golfhæftet har startet en kampagne pr. 8/8 hvor man ved at købe Golfhæftet 2017 også får et 2018 kort til en samlet pris af 450 kr.

Du kan købe det i Proshoppen, eller bestille det ved at sende en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , samt indbetale 450kr pr Golfhæfte til klubbens konto.

Sparekassen Kronjylland reg. nr. 6682 konto. nr. 0011518362

mvh Erling Hviid

Så blev det Teis Knudsen der var dygtig og lavede Hole-In-One på hul12 d. 7.august. Efter sigende ramte bolde slet ikke green, men gik direkte ned i hullet. Det bliver det ikke mindre spektakulært af.

Stor tillykke til Teis

Håber vi får et billede af en glad Teisknudsen på hul 12

p.b.v

Erling