Spil resten af 2019 og hele 2020 for kun 5.500 kr. Intet indskud, spilleret på 5 baner, fri brug af pro-golftræner (max. 2 x 20 min. lektioner om ugen), fri brug af range-bolde, fri brug af golfsimulatorerne i vintersæsonen. fri brug af fitness center, åben bane hele året, en super hyggelig klub med et helt fantastisk klubliv. Og så har vi vores eget husorkester. Mulighed for ratebetaling. Intet indskud. Meld dig ind, klik her. Ses vi?

MidtGolf - så blir' det ik' meget bedre!

 

Det med småt:

Alle nye medlemmer der benytter sig af kampagnetilbud i MidtGolf, får i kampagneperioden gratis adgang til faciliteter på lige fod med fuldtidsmedlemmer jvf. nedenstående retningslinjer.

  • Nye Golfspillere der først skal igennem begynderforløb kan ikke benytte 18 huls banen før diverse prøver er taget, og der udstedes ikke et DGU kort før dette er sket.
  • Nye medlemmer der skifter fra et fuldtidsmedlemskab i en anden klub, bliver i kampagneperioden registeret som et DGU distancemedlemskab. Hvis dette ikke ønskes, bliver medlemmet oprettet med et DGU -F kort (DGU Fleksibelt medlemskab). Denne status bliver ændret automatisk til et DGU fuldtidsmedlemskab med alle rettigheder efter kampagneperiodens udløb.
  • I nye medlemskaber der ikke er omfattet af ovenstående, udstedes der et DGU-F kort som efterfølgende opdateres til et DGU Fuldtidsmedlemskab når betingelserne for dette er opfyldt.
  • I kampagneperioden kan nye medlemmer ikke benytte sig af fritspilsordningen som betinger et fuldgyldigt fuldtidsmedlemskab af Midtsjællands Golfklub.

Ovenstående er lidt teknisk, men sikrer at Midtsjællands Golfklubs forpligtelser i forhold til Dansk Golfunions regelsæt overholdes. For alle nye medlemmer giver det ingen begrænsninger ud over at fritspilsordningen i kampagneperioden ikke kan benyttes.