Elite - Danmarksturneringen 2010

Vi stiller pt. med 2 hold med i danmarksturneringen. På siden her vil der efter hver match komme referater fra matcherne så hvis du har lyst til at følge lidt med er det altså her det sker. Til at hjælpe os med koordinering ved disse matcher har Jakob F. Prasz været så flink at stille op som holdkaptajn og vil således følge 1. holdet til deres matcher. Carsten Eliasson er holdkaptajn for 2. holdet og følger deres matcher.

Næste afdeling af danmarksturneringen afvikles i weekenden d. 28/29 maj.

28. maj skal begge hold spille på udebane.

1. holdet mødte lørdag Solrød

Solrød synes at være en let modstandere, men de strittede godt imod og løb med både 2. og 3. singlen. Hans stillede op med sit solide og stabile spil og vandt sin match 6/5, Mikey viste stor ro, og selv da han var 3 nede var der et bredt smil malet på hans ansigt og han spillede sig stille og roligt tilbage i kampen og vandt 1/0, Morfar hyggede sig og med sit sædvanlige gode humør vandt han 4/2. Foursome-en gik lidt  frem og tilbage, men med Paw og Ole sammen kunne det vel ikke gå helt galt, og de satte et punktum på hul 17 og vandt også deres match. Så alt i alt var det en go' dag for vores første hold på solrøds golfbane. En samlet sejr på 10/4 kan en holdkaptajn kun være glad for.

Som det ser ud før søndagens kamp ligge vi nr. 1 i vores pulje med 3 vundne kampe ud af 3 spillede :-) Stor kunst.

2. holdet var en tur på besøg hos Holbæk.

Lørdag var vi i Holbæk, her var Holbæk nok på papiret storfavoritter, men det skulle vise sig at de fik kamp til stregen. Vi kom foran i 3 af matcherne men Holbæk kom langsom tilbage, det var kun Dennis der blev ved med at øge sit forspring og afsluttede matchen på hul 13, Magnus blev indhentet men fik alligevel hevet sejren hjem på hul 18.

Simon tabte på hul 12, Ulrik tabte på hul 18 og Allan Steen taber på hul 16. I foursome bølgede kampen frem og tilbage, de var ned med 3 da de gik ud til hul 7, herefter skete der en vending i matchen, da de kom til hul 18 var de foran med 1, her tog de så de sidste stik og vandt 2-0, til stor jubel, for så havde vi den første sejr hjemme 8-6.

 

29. maj spiller begge hold på hjemmebane.

1. holdet fik besøg af Skovbo.

Alle var fokuserede søndag morgen. Det var en vigtig kamp som helst skulle vindes. vores 1. single var allerede tre oppe efter tre huller og han"s" fortsatte og lukkede posen på hul 11. Allan havde fået rystet lørdagens runde af sig og spillede solidt, og vandt sin match på hul 13. Kim-René havde en ekstra lang driver med og en varm putter, men hans modstander spillede godt, så han blev trukket helt til hul 17 hvor Kim-René lukkede og slukkede. Joen var ude mod en rigtig godt spillende modstander og kampen bølgede frem og tilbage, der blev spillet rigtig go' golf fra begge sider, så Joen "ventede" med at vinde til de havde spillet hul 18. Vores foursome havde en dårlig dag. Tingene ville ikke som de ville, alligevel trak de deres match helt til hul 17 inden de måtte overgive sig.

Samlet vandt vi matchen 10/4 og ligger nu klart i spidsen for vores pulje med 8 point. Efter ligger odsherred med 4 point. Det betyder at vi "bare" skal vinde vores sidste hjemmekamp mod solrød så er vi videre til oprykningsspillet d. 11. september der bliver spillet i Sydsjælland.

2. holdet fik besøg fra Dragsholm.

Søndag mødte vi så Dragsholm, her havde vi nok håbet på at ride videre på gårsdagens sejer, men ak nej vi tabte desværre 14-0, vi fik dog presset vores modstander i alle matcher, der hvor vi nok var tættes på sejr var i foursome, Jakob og Søen tabte desværre 1-0.

Men alt i alt har det været en god weekend, hvor der blev spillet en masse god golf.

Jeg vil gerne takke alle dem der deltog i Holbæk og hjemme mod Dragsholm, super godt gået.

Hilsen Carsten

Har du lyst til at komme og heppe på vores to elitehold så møde op søndag d. 29. maj kl. 8:00.

Har du spørgsmål til eliten er du mere end velkommen til at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dine spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

Jakob F Prasz

Sponsorer