Spil i resten af 2018 som fuldtidsmedlem hos MidtGolf for kun 2.450 kr. (tilbud til helt nye golfere) eller spil resten af 2018 + 2019 for kun 5.500 kr. Intet indskud, spilleret på 5 baner, fri brug af pro-golftræner, fri brug af range-bolde, fri brug af fitness center, åben bane hele året, en super hyggelig klub med et helt fantastisk klubliv. Tilbuddene gælder fra 1. august 2018. Meld dig ind, klik her. Ses vi?

MidtGolf - så blir' det ik' meget bedre!

Åbent Hus tilbud til 'nye golfere' 12. august 2018

Vi vil så gerne udbrede den glæde og den fornøjelse det er at spille golf hos MidtGolf. Helt ekstraordinært tilbyder vi derfor en særpris til helt nye medlemmer der har en drøm om at ”slå til golfbolden”, men som aldrig rigtig er kommet i gang? . Tilbuddet gælder kun ved indmeldelse som nyt medlem og kan tegnes i forbindelse med Åbent Hus den 12. august 

Spil resten af 2018, med ALLE fordele som fuldtidsmedlem, kun 2.450 kr. Alt du skal gøre er at melde dig ind i Midtsjællands Golfklub den 12. august og indbetale 2.450 kr. (intet indskud). Du kan melde dig ind her.

MidtGolf - både hyggeligt og sjovt. Ses vi?

Fra dags dato, kan der ud over Dankort også betales med Visa, Visa-Electro, MasterCard og Maestro kort, når man tilmelder sig MidtGolfs turneringer i Golfbox.

p.b.v.

Erling Hviid