Det er  fantastisk at der bliver produceret så mange Hole In One's for tiden. Denne gang var det Kent Kristensen der udførte det flotte slag på Hul 12 i søndags. d. 28. juni

Vi ønsker Kent et stort tillykke med det flotte resultat, som belønnes med et gavekort på 1000 kr til Bromølle Kro. Gavekortet er sponseret af BC Catering.

d. 28/6 oprandt dagen hvor Michael Larsen oplevede at lave et HiO på 6 huls banens hul 6.

Tillykke til Michael som i den anledning kunne få overragt en flaske god Whisky fra  Eriksens Vinhandel, doneret at klubben

Kære Berit og Niels

Endnu engnag tak for Jeres kæmpe indsats, som ovenikøbet indbragte væsentlig mere end I havde turdet håbe på :-)

Videon med resultatet kan ses HER  

Siden optagelsen er der kommet yderligere 2800 kr ind fra Stark Holbæk - Det blver spændende at se hvor vi ender - man kan stadig donere Mobile Pay 2611XR :-)

Derudover forventer turneringsudvalget at dagens turnering ialt indbringer ca 8.000 kr

Stor tak til alle der har støttet op om "Jagten på velgørenhed" til fordel for Børneafdelingen på Holbæk Sygehus.

mvh

Erling Hviid

 

Fantastisk indsats af Berit og Niels som idag gennemførte det lidt vanvittige projekt at spille 100 huller på een dag. De startede allerede 04:15 og sluttede fem en halv runde senere på hul 10 kl 21:20, hvor de blev modtaget med champagne og klapsalver.

TV2 Øst dækkede begivenheden i løbet af dagen og sendte live fra hul 17's green på 5. runde.

Kæmpe tak til Berit og Niels for den flotte præstation og tak til alle der har støttet op med sponsor bidrag. Vi venter nu spændt på resultatet :-)

MidtGolf - en fornøjelse.

Se TV2 øst's udsendelse HER

 


Lej én golfbil/buggy til 0 kr. ved 2 betalende GreenFee spillere. Oplys dato og tidspunkt for leje af buggy, på sms, mobil: 24 26 11 98.

Tilbuddet gælder ved 2 betalende GreenFee spillere og GreenFee købt til listepris (250/325 kr.) så længe ledige buggy haves, i perioden 10/6 - 31/10 2020.

Buggy kapacitet indtil 1/7 2020: 6 buggys, efter 1/7: 16 buggys.

MidtGolf - Golf for livet 🏌️‍♂️