Den 15. oktober skete det så igen - Kurt Nikolajsen som er en flittig deltager i seniorklubbens tirsdags runder gjorde det som alle golfspiller drømmer om. 

Hole-In-One på hul 12.  Vi ønsker Kurt tillykke med det flotte resultat, som udløser et gavekort på 1000 kr til Bromølle Kro.

 

Torsdag d. 26. September vil nok huskes mest for herreklubbens 1. ste ALBATROS – som blev lavet af Hugo Nielsen på hul 11. Som Hugo selv udtalte: et godt drive hen over fairwaybunkeren , 200 m ind,  1 god hybrid lige mod pinden og endelig  nogle gode markører til at råbe – den gik fandme i .

Vi ønsker Hugo tillykke med det flotte resultat.

Herreklubben fejrede Hugo til Proshop CUP'en (Herreklubbens sæsonafslutningsmatch) d. 29. september, hvor Hugo fik overrakt 6 flasker god rødvin.

Tirsdag d. 27. august spillede Axel Lisberg Christensen som sædvanligt en runde golf i Seniorklubben. Det blev til een af de mindeværdige runder, idet Axel lavede Hole-In-One på Hul 10.

Vi ønsker Axel tillykke med det flotte resultat, som blev belønnet med en flaske god whisky fra Eriksens Vinhandel, der her overrækkes af Claus Carmel.

Med lidt forsinkelsse er resultaterne samt billeder fra Klubmesterskaberne i Slagspil og Hulspil nu tilgængelige HER

Desværre var der ikke tilstrækkelig med tilmeldinger til især damerækkerne, hvorfor der i år ikke er kåret en Klubmester for damerne. Vi håber at kan skabes grobund for at flere tilmelder sig i 2020.

mvh

Erling Hviid