Kære alle MidtGolf'ere
 
Julefreden sænker sig, og vi kan se tilbage på et begivenhedsrigt år, med mange nye tiltag som vi får glæde af i 2020. Ikke mindst de 2 nye greens på hul 3 og hul 9, glæder vi os til.
 
Ligeledes har 2019 været et år hvor vi har haft en støt medlemstilgang, og da vi passerede den 30. november, kunne vi med glæde konstatere, at vi ville starte 2020 med min. 800 fuldtidsmedlemmer, hvilket er præcis det mål vi havde sat i vores visioner. Grundet afviklingen af Sandager og nu senest Skjoldenæsholm, har en del golfere valgt MidtGolf til, hvilket vi naturligvis er meget glade for. Når - og hvis, vi rammer vores loft på 900 fuldtids medlemmer i 2020, indføres der venteliste. Dette, for at sikre alle medlemmer god adgang til banen.
 
Vi ønsker alle de nye medlemmer velkomne i MidtGolf, til et fantastisk anlæg og et godt - og hyggeligt klubliv.
 
Det er ikke uden stolthed, vi kan sige, at MidtGolf er ”klubben med den laveste pris og de bedste tilbud”. Vi kan med glæde se frem til et 2020 i topform. Vi ser frem til at høste frugterne af 2019’s tiltag på banen, benytte vores 2 ansatte PGA trænere, Lena og Jonas, til at forbedre vores spil (det er aldrig for sent), nyde Anders’ lækkerier i Caféen, og sidst, men ikke mindst, det gode samvær på terrassen foran klubhuset, efter en golfrunde.
 
Bestyrelsen ønsker alle en Rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår
 
MidtGolf 2020 – en fornøjelse.