Træning 2018 - introduktion

Vi trænere har lavet en del nye tiltag til den kommende sæson. Vores udgangspunkt er, at vi gerne vil have flere til at udnytte de muligheder der er i Midtgolf, for at blive en bedre golfspiller.

Alle ser det at blive bedre forskeligt. Ligesom alle lærer tingene forskelligt. Nogle vil gerne træne timevis på rangen, nogle elsker at have 2 bolde i lommen, andre vil gerne lære tingene mens de spiller. Kort sagt lærer vi alle på forskellig måde.

Så derfor har vi lavet flere muligheder, som gerne skulle ramme bredt.

 • Fællestræninger
  • Inddelt & for alle
  • Hver gang nyt ”tema”
 • Banelektioner
 • Flere kurser med forskellige temaer
 • Mulighed for at lave egne grupper
 • Enkeltlektioner
  • Enten 20 eller 40 minutters lektioner
  • Målet er at sørge for, at alle områder af spillet gennemgås

 

FÆLLESTRÆNINGER MANDAGE FRA 18.00 TIL 19.00:

Stort set alle mandage, undtagen helligdage, vil der være fællestræning. Der er plads til max 8 pr. gang, og hver gang vil der være et nyt ”tema”

Det vil hovedsageligt være det korte spil, som er i fokus, og man kan i trænernes kalender læse temaet til hver gang. HUSk TILMELDING UNDER KURSER I GOLFBOX

 

FÆLLESTRÆNINGER TIRSDAGE I APRIL FRA 17.00 TIL 18.00:

I april er fællestræningen om tirsdagen for hcp. 10 til hcp 25.

Som et nyt tiltag vil vi prøve, at gøre træningen mere rettet mod et mere ens niveau. Således er det lettere for træneren at tilrette det ud fra niveau, så alle kan være med.

 

 

FÆLLESTRÆNINGER TIRSDAGE I MAJ FRA 17.00 TIL 18.00:

I maj er fællestræningen om tirsdagen for hcp. 25 til hcp 40.

Ligesom i april, vil træningen være rettet imod en speciel målgruppe, for at tilrette den efter niveau, og gøre at føler sig tilrette og mere lige på lige fod.

 FÆLLESTRÆNINGER TIRSDAGE I JUNI FRA 17.00 TIL 18.00:

I juni er fællestræningen om tirsdagen for alle for hcp. 10 til 40.

Her er hcp. grænsen mere bredt ud, og det er for at se og teste hvordan træningen i de første måneder er gået og om man kan se fremgang.

FÆLLESTRÆNINGER TORSDAGE I APRIL, MAJ OG JUNI FRA 17.00 TIL 18.00:

Torsdage er for alle med hcp. fra 40 til 54. Du skal have fået banekort, men er måske ikke kommet længere ned endnu, eller ønsker du bare at gøre noget mere ved din golf, er dette holdet for dig.

Hver gang flytter vi focus til et nyt sted i spillet, og der er ligesom alle andre hold plads til max 8 personer.

 

HUSK TILMELDING FOREGÅR I GOLFBOX UNDER KURSER HVOR DU KAN LÆSE DAGENS TEMA

 

BANELEKTIONER:

Der i trænernes kalender, gjort klar til, at man kan komme med ud og spille 9 huller på banen. Her ser vi dit spil an, samtidig med at du kan følge vores tilgang til banen. Efter spil gennemgår vi det vi har set, snakker om hvor fokus skal ligge og hvordan du bedst kommer videre herfra.

Tilmelding skal ske både i træneres kalender. Mødested er ved første tee, gerne opvarmet.

 KURSER:

Ligesom tidligere år, vil vi lave kurser med forskellige temaer. Kurserne for foråret ligger allerede i kalender, og der kan man se de forskellige oplæg. Disse plejer at være populære, så tilmeld dig allerede nu.

 

 MULIGHED FOR AT LAVE EGNE GRUPPER:

Er i nogle stykker, som godt kan lide at træne sammen, så har i muligheden for at skabe jeres egen gruppetræning. I kan enten selv, eller komme til os, og få lagt jeres egen træning ind i kalenderen. PÅ den måde kan i sikre i har jeres egen faste tid hver uge, og i kan være til at programlægge træningen. Så her kan i skabe jeres helt egen perfekte træningsmiljø, med dem som nyder det gode selskab med.

 

ENKELTLEKTIONER:

Er man til at træne, mest for sig selv, kan man ligesom altid, booke sin egen individuelle træning. Man har 40 min til rådighed hver uge, men HUSK, man må max booke 40 min frem ad gangen. Så først når I har haft jeres lektion, må I booke den næste.

Karsten Kirsch