Bliv Sponsor

 BLIV SPONSOR HOS MIDTGOLF - EN GOD DEAL

I MidtGolf er filosofien, at godt samarbejde giver mere værdi, og nye relationer skaber nye muligheder. Derfor samarbejder vi både med golklubber, eventinstitutioner, idrætsforeninger, sundhedsbehandlere, hotel- og camping og turisme-aktører.   

Et sponsorat er et aktiv for begge parter - og prismæssigt i den meget attraktive ende. Her får du ganske enkelt mere for pengene. Et sponsorat hos MidtGolf åbner for mange muligheder for profilering af din virksomhed, og kan sammensættes og kombineres alt efter din virksomheds strategi for salg, markedsføring, imageprofilering eller kunde- og medarbejderpleje.

Kontakt Hans Larsen, MidtGolf
Telefon 24 26 11 98
MidtGolf - en fornøjelse

 

 

B2B NETVÆRKET  

Alle samarbejdspartnere - også sponsorer, er en aktiv del af MidtGolfs B2B netværk. Vi mødes omkring netværket når vi har noget på hjertet. MidtGolf samrbejder med HB&I, og er med i både NVFC Bizz netværk og Holbæk ErhvervsForum. 

 

 

COMPANY DAYS / GRUPPER / TEAMBUILDING

Hos MidtGolf kan vi gøre enhver Company Day eller gruppebesøg, til en unik oplevelse - både ude og inde. Udgangspunktet er dine ønsker, hvor vi spiller med, arrangerer alt det praktiske og står for afviklingen. Derved kan du koncentre dig om dine gæster. Dine særlige ønsker hjælper vi også gerne med.  

Vi vil gerne fortælle dig om om mulighederne for et skræddersyet sponsorat eller om afholdelse af en Company Day i MidtGolf. 

Kontakt Hans Larsen, MidtGolf
Telefon 24 26 11 98
MidtGolf - en fornøjelse