Bliv medlem!

 

BLIV MEDLEM ALLEREDE I DAG

Midtsjællands Golfklub tilbyder en række attraktive typer af medlemsskaber..

Bemærk: Vi har kun få ledige pladser tilbage til vores SENIOR fuldtidsmedlemskab til 5800 kr

I tilfælde af venteliste koster det et depositum på 500 kr at komme på ventelisten.(det refunderes ved indmeldelse) Står man på venteliste kan man forvente at blive Fuldtidsmedlem fra 1.august

 

Du kan finde informationer om alle de forskellige typer af medlemsskaber, som tilbydes hos Midtsjællands Golfklub, inklusive priser, via linket herunder. Du er også altid velkommen til at skrive til Lene i sekretariatet, hvis du har spørgsmål om indmeldelse på sekretariat@midtgolf.dk

Klik her for information om typer af medlemsskaber.

Du kan indmelde dig allerede nu ved at udfylde nedenstående skema hvor du også vælger medlemstype. Oplys endvidere om du har golfkørekort eller et registreret handicap fra anden klub (klub & medlemsnr.). Dette oplyses under bemærkninger. Indbetal derefter kontingent på Midtsjællands Golfklubs konto: Sparekassen Kronjylland reg. nr. 6682 konto. nr. 11518362, så er du allerede i gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen på banen.

MidtGolf- en fornøjelse

 

Gældende vilkår i henhold til Persondataforordningen: Ovenfor indtastede oplysninger vedr. nyt medlemskab i golfklubben. Proceduren er følgende:

  1. Det nye medlem udfylder felterne oven for og sender det til golfklubben ved at trykke på Registrer.
  2. Der sendes en e-mail til det nye medlem, om at bekræfte ønsket om indmeldelse i golfklubben.
  3. Når punkt 2 er udført, tilgår der golfklubben en e-mail om, at der et nyt medlem, der gerne vil kontaktes.
  4. Sekretaritet sender en e-mail om medlemskabet, og indbetaling af kontingentet.
  5. Når betalingen er modtaget, bliver det nye medlem oprettet i GOLFBOX.dk, og der tilsendes en e-mail om medlemskabet til pågældende nye medlem.
  6. De oplysninger der er modtaget i ovenfor skema, bliver registeret i ” http://midtgolf.dk/administrator/?golfmidt ” – oplysningerne slettes efter brug.(når medlemmet er oprettet).
  7. Hvis det nye medlem ikke har bekræftet jf. pkt. 2. bliver oplysningerne slettet efter ca. 3 mdr. De gemmes midlertidigt såfremt medlemmet skulle bekræfte modtaget e-mail. Jeg accepterer, at mit medlemskab af Midtsjællands golfklub, følger de for klubben til hver tid gældende vedtægter. De opdaterede vedtægter kan til enhver tid ses på www.midtgolf.dk (klubside / bestyrelsen / vedtægter og referater). Et medlemskab af Midtsjællands golfklub er gældende for et kalenderår ad gangen. Udmeldelse skal ske skriftligt eller pr. e-mail til sekretariat@midtgolf.dk, senest den 30.november i et kalenderår med virkning for næstkommende kalenderår, idet medlemskabet ellers fortsætter for næste kalenderår.

Ovenfor nævnte data bruges til at registere det nye medlem i GOLFBOX.dk, hvor golfklubbens medlemsregister findes. https://www.golf.dk/ Oplysningerne bliver brugt til bl.a udsendelse af nyhedsbrev samt meddelelser til medlemmerne i øvrigt omkring golfklubbens mange aktiviteter. Oplysningerne bruges også af klub i klubben (Dameklub, Herreklub, Seniorklub, begynderudvalget, frivilligklubben) til udsendelse af deres aktiviteter. I øvrigt henvises til golfklubbens persondatapolitik.

Al kommunikation mellem golfklubben og medlemmerne sker via e-mail eller via golfklubbens hjemmeside.