I Midtgolf vil vi gerne gøre en indsats for at mobilisere frivillige til at deltage i forskellige aktiviteter på MidtGolf.

At deltage i frivilligt arbejde betyder, at vi kan få udført projekter / vedligehold af forskellige ting og områder som bidrager til at medlemmer og gæster kan få en -om muligt - endnu bedre golfoplevelse når vi benytter træningsfaciliteterne,spiller på anlægget og hygger os på terrassen / Caféen efterfølgende.

Hovedformålet med dette udvalg er at være omdrejningspunkt for aktiviteter af enhver art, hvortil der kræves frivilige til at hjælpe med konkrete opgaver. det være sig træplantning, maling, , projekter på anlægget som kræver mange hænder, Åbent hus arrangementer etc.

I MidtGolf har vi et meget billgt kontingent, og ved at frivillige bidrager med arbejdskraft til konkrete aktiviteter, bidrager dette til at vi fortsat kan have et attraktivt lavt kontingent og samtidig have et anlæg med høj kvalitet.

Når man melder sig til at deltage i friviligt arbejde er der naturligvis god forplejning under og efter arbejdet - og det plejer at være rigtig hyggeligt.

Udvalget består af  følgende bestyrelsesmedlemmer

Erling Hviid

Claus Carmel

Tommy Petterson

Hans Larsen

Udvalget kan kontaktes pr mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis man gerne vil tilmelde sig korpset af frivillige sender man blot en mail til ovenstående mailaddresse.