Sponsorater er en vigtigt del af klubbens økonomi. Indtægter fra sponsorer er opdelt i forskellige grupper.

Golfcenteret / Hans Larsen indgår større sponsoraftaler. Fra denne pulje modtager Midtsjællands Golfklub et fast aftalt beløb,

Midtsjællands Golfklub har en hovedsponsor Sparkassen Kronjylland/Holbæk afd. Dette sponsorat går direkte til klubben. Desuden har klubben nogle mindre sponsorater som f.eks OK-benzin.

Derudover søges det at tegne en række mindre sponsorater (se mere her) Ideen er, at Sponsorudvalget fokuserer på at få tegnet et større antal mindre sponsorater, Dette er en fælles aktivitet for Golfcenteret og Midtsjællands Golfklub, hvorfor sponsorindtægter herfra deles.

Sponsorudvalgets sammensætning

Claus Carmel E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Bestyrelseskontakt)

I sponsorudvalget deltager iøvrigt

Hans Larsen
Claus Carmel

 Du kan se vores sponsorer her.

Vores ”produkt”- Midtsjællands Golfklub – bliver for hvert år bedre og bedre og dermed forhåbentlig lettere at ”sælge” til fremtidige sponsorer.

 

Sponsorudvalgets  fokusområder

I sponsorudvalget vil vi fokusere meget på at finde nye gode samarbejdspartnere, men naturligvis også forsøge at udvide samarbejdet med de nuværende sponsorer. Vi  vil kigge på alle de muligheder vi har for at sælge ”reklamepladser” og hermed give vores sponsorer størst mulig synlighed.

Som eksempler kan nævnes:

·         Hulsponsorater 

·         Skiltning på drivingrange

·         Bannerskiltning på vores hjemmeside

·         Sponsorbænke og boldvaskere

Mulighederne er mange og bl.a. på grund af de mange green-fee spillere, der kommer på banen, kan vi som tidligere nævnt tilbyde sponsorerne gode kontaktmuligheder.

 

Hjælp fra medlemmerne

Som sagt vil vi arbejde på at øge antallet af sponsorer ved at kontakte virksomhederne i lokalområdet, men  skal naturligvis også huske på at vi via vores mere end 800 medlemmer har en kontaktflade der måske kan ”udnyttes”.

Med andre ord, hvis du – kære medlem – har mulighed for at påvirke din arbejdsplads eller selv er selvstændig, modtager vi gerne dine input i sponsorudvalget.

 Sponsorudvalget kan kontaktes pr e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Venlig hilsen

Sponsorudvalget