• DER SPILLES 12 HULLER TIL VINTERGREENS
 • 6 HULS BANEN ER ÅBEN MED SOMMERGREENS
 • FRA OG MED UGE 45 ER BUGGY KØRSEL IKKE LÆNGERE TILLADT.
 • CAFÉEN ER LUKKET I UGE 47 - BENYT AUTOMATERNE
 • RESPEKTER VENLIGST DE HVIDE BUER - INGEN GENNEMGANG !

KLUBBEN MED DEN LAVESTE PRIS OG DE BEDSTE TILBUD

 Fri træning, fritspilsaftale med 5 andre klubber,fri fitness, "All inclusive".

Pris for fuldtidsmedlemskab Kun 5.800 kr.

Se mere klik her

Bliv fuldtidsmedlem i 2023 for 5800 kr,

Man kan tilmelde sig ved at klikke HER

 

Bliv medlem!

 

BLIV MEDLEM ALLEREDE I DAG

Midtsjællands Golfklub tilbyder en række attraktive typer af medlemsskaber..

Bemærk: Vi har kun få ledige pladser tilbage til vores SENIOR fuldtidsmedlemskab til 5500 kr

I tilfælde af venteliste koster det et depositum på 500 kr at komme på ventelisten.(det refunderes ved indmeldelse) Står man på venteliste kan man forvente at blive Fuldtidsmedlem fra 1.august

 

Du kan finde informationer om alle de forskellige typer af medlemsskaber, som tilbydes hos Midtsjællands Golfklub, inklusive priser, via linket herunder. Du er også altid velkommen til at skrive til Lene i sekretariatet, hvis du har spørgsmål om indmeldelse på sekretariat@midtgolf.dk

Klik her for information om typer af medlemsskaber.

Du kan indmelde dig allerede nu ved at udfylde nedenstående skema hvor du også vælger medlemstype. Oplys endvidere om du har golfkørekort eller et registreret handicap fra anden klub (klub & medlemsnr.). Dette oplyses under bemærkninger. Indbetal derefter kontingent på Midtsjællands Golfklubs konto: Sparekassen Kronjylland reg. nr. 6682 konto. nr. 11518362, så er du allerede i gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen på banen.

MidtGolf- en fornøjelse

 

Gældende vilkår i henhold til Persondataforordningen: Ovenfor indtastede oplysninger vedr. nyt medlemskab i golfklubben. Proceduren er følgende:

 1. Det nye medlem udfylder felterne oven for og sender det til golfklubben ved at trykke på Registrer.
 2. Der sendes en e-mail til det nye medlem, om at bekræfte ønsket om indmeldelse i golfklubben.
 3. Når punkt 2 er udført, tilgår der golfklubben en e-mail om, at der et nyt medlem, der gerne vil kontaktes.
 4. Sekretaritet sender en e-mail om medlemskabet, og indbetaling af kontingentet.
 5. Når betalingen er modtaget, bliver det nye medlem oprettet i GOLFBOX.dk, og der tilsendes en e-mail om medlemskabet til pågældende nye medlem.
 6. De oplysninger der er modtaget i ovenfor skema, bliver registeret i ” http://midtgolf.dk/administrator/?golfmidt ” – oplysningerne slettes efter brug.(når medlemmet er oprettet).
 7. Hvis det nye medlem ikke har bekræftet jf. pkt. 2. bliver oplysningerne slettet efter ca. 3 mdr. De gemmes midlertidigt såfremt medlemmet skulle bekræfte modtaget e-mail. Jeg accepterer, at mit medlemskab af Midtsjællands golfklub, følger de for klubben til hver tid gældende vedtægter. De opdaterede vedtægter kan til enhver tid ses på www.midtgolf.dk (klubside / bestyrelsen / vedtægter og referater). Et medlemskab af Midtsjællands golfklub er gældende for et kalenderår ad gangen. Udmeldelse skal ske skriftligt eller pr. e-mail til sekretariat@midtgolf.dk, senest den 30.november i et kalenderår med virkning for næstkommende kalenderår, idet medlemskabet ellers fortsætter for næste kalenderår.

Ovenfor nævnte data bruges til at registere det nye medlem i GOLFBOX.dk, hvor golfklubbens medlemsregister findes. https://www.golf.dk/ Oplysningerne bliver brugt til bl.a udsendelse af nyhedsbrev samt meddelelser til medlemmerne i øvrigt omkring golfklubbens mange aktiviteter. Oplysningerne bruges også af klub i klubben (Dameklub, Herreklub, Seniorklub, begynderudvalget, frivilligklubben) til udsendelse af deres aktiviteter. I øvrigt henvises til golfklubbens persondatapolitik.

Al kommunikation mellem golfklubben og medlemmerne sker via e-mail eller via golfklubbens hjemmeside.

 Fritspilsordningen 2023

Se mere klik her

Nyhedsbrevet november 2022

kan læses HER

Prøvemedlemskab

Starter i uge   18 2023

Program kommer senere 

Prøvemedlemskab

Se en kort video HER

Firma arrangementer  fra 395 kr.

Se mere klik her

Greenfee tilbud 2023
blir' ikke bedre

Se mere klik her 

MidtGolf GuestHouse
Bo på golfbanen

 Book værelse klik her