COMPANY DAYS

golfers

Hos MidtGolf gør vi enhver Company Day, til en unik oplevelse. Gennem flere år har vi samlet erfaringer fra Company Days og udviklet et koncept, som vi mener kan tilgodese de fleste behov. Og det kan gøres til en pris der er til at komme i nærheden af.

Ønsker I lidt ud over det sædvanlige, har vi naturligvis også en række muligheder for at foretage nogle meget spændende tilvalg - hvad med at sætte en rejse på højkant? 

Book dit næste arrangement hos MidtGolf, og som noget helt nyt, er det også muligt at bo "på banen" hos MidtGolf "Bed & Kitchen.

Kontakt Hans Larsen, MidtGolf
Telefon: 24 26 11 98
MidtGolf - en fornøjelse

 

GRUPPER OG KLUBBER

Flere og flere "klubber i klubben", og grupper, besøger MidtGolf for at få en god oplevelse. Både begyndere og rutinerede spillere er velkomne, og vi arrangerer gerne en turnering for dig.

Den afslappede atmosfære i klubhuset er med til at gøre et besøg i MidtGolf til en fornøjelse, og Caféens gode og traditionelle forplejning er med til at sætte prikken over i'et.

Fortæl os hvordan I ønsker at jeres Company Day/klubturnering skal forløbe. Vi hjælper naturligvis med planlægning og gennemførelse af dagen hvis I ønsker det. Vi overlader intet til tilfældighederne, men planlægger ned til mindste detalje. På den måde har I som kunde sikkerhed for at jeres arrangement forløber optimalt, både med hensyn til tilrettelægning, forplejning og ikke mindst overholdelse af jeres budget.

Kontakt Hans Larsen, MidtGolf
Telefon: 24 26 11 98
MidtGolf - en fornøjelse


TEAMBUILDING

MidtGolf kan også levere varen hvis ønsket er Teambuilding. Både på banen, i simulatorer og på MidtGolfs arealer, kan vi arrangere Teambuilding der fremmer dit formål. Det kræver en snak om hvad du vil have ud af din event - så strikker vi en løsning samme der tilgodeser både din ambition og dit budget.

Kontakt Hans Larsen, MidtGolf
Telefon: 24 26 11 98
MidtGolfen fornøjelse