Herunder kan du følge med i arbejdet med omlægning af 18 huls banen.

Det nye bane layout kan ses her

07/03-2013 Der sker en masse - bl.a flytning af 200 træer !

Foto: Frands Wollf - Golfmanager

Ud over, at der er blevet flyttet rundt på en masse træer, er der i vinteres løb beskåret i plantebæltet langs driving range, opbygget kampestens væg på det nye hul 12 teested, og meget meget mere

 

11/10-2012 Græsset er nu grønt på de nye greens 

Imponerende at se de nyanlagte greens begynder at tage farve. på en forrygende flot efterårsdag med stille vejr og høj solskin

 

I den forgangne uge blev en del træer flyttet på det gamle hul 13, således at der nu er opstået en hel skov hvor der før var græs.

I dag blev vandingsanlægget på det gamle  hul 12's green afprøvet. Der har været stensamling og "rivegilde" på arealerne omkring Hul 2 og hul 12's greens hvor en lille håndfuld medlemmer har gjort en godt stykke arbejde med at få behandlet jorden, således at disse arealer idag har kunnet tilsås. Herunder et par situationsbilleder

 

26/9 2012 de 3 nye greens er nu færdiganlagt og sået til :-)

20/9-2012 De nye Greens er godt på vej. Hul 2 og hul 12 greens er ny belagt med stenlag og mangler kun vækstlag. Hul 11's green er nu anlagt med vækstlag og er klar til såning.

Hul 2 og 12 får tilført vækstlag imorgen, og de 3 nye greens forventes tilsået primo næste uge.

Som det fremgår af billederne er der også udgravet nye bunkers på hul 12, og der bliver tillige anlagt pukler - Det bli'r en fornøjelse :-) I runde tal er der iflg Hans Larsen kørt 1000 m3 materiale ind på området !

Endvidere er der nu lukket op ud til marken hvor det nye Hul 4 Tee sted anlægges således at Hul 4 fremover bliver 475 m fra Gul Tee. ( +30 m i forhold til nu)

Baneoversigten er nu opdateret med en side 2 hvor de nye hullængder fremgår. Forholdet imellem Gul og Rød Tee længderne bliver nu tæt på de anbefalede 16%.

13/9-2012 Der sker virkelig noget - Søen på "Hul 11" er nu udgravet og Tee stedet på fairway til det kommende hul 12 er tilrettet. Den af mange "elskede " gamle hul 12 green er udraderet  og vil snart genopstå som en rigtig spilbar green :-) Jan Heitman kunne ikke dy sig for at prøve et frit drop fra udgravningen til den nye hul 11 sø :-)

10/9 -2012 gik gravearbejdet igang. Hul 2 blev skællet af, Tee- stedet til det nye hul 12 påbegyndt, og udgravning til den nye green på hul 11 påbegyndt.

Hans Larsen havde travlt med at køre jord væk :-)