Herredyst mod Kalundborg - 24/5

Så fik HerreKlubben arrangereret vores første dyst nogensinde mod en venskabsklub, Kalundborg var de udvalgte. Vi blev lige knapt 60 deltagere – forrygende flot debut.


 

Ugen før havde undertegnet bedt de højere magter om blot en smule bedre torsdagsvejr, og det blev da i den grad indfriet, og jeg tager hjertens gerne æren. Sol fra en skyfri himmel og kun lige vindpust for at imødekomme evt. hedeslag.
Kalundborg havde en del folk til Regionsgolf, så de ”nøjedes” med at stille med 20 yderst friske mand. Allerede på terrassen inden spil, blev der råhygget, gasset og grinet – lige Midtsjællands stil.

 

Hans Larsen og Erling Hviid havde fornemt sørget for hel tom bane til Gunstart og til vores egne folks store undren. Rigtigt mange af Jer kontaktede mig i løbet af dagen med ” hvorfor først spille kl. 16, når banen er blokeret fra kl. 12 ? ” Af den simple grund, at det tager 4 timer at tømme en golfbane !!! Så ved i, hvorfor man ikke bare lige arrangerer Gunstart.

 

Spillet på banen kom fint i gang, et enkelt hold var desværre blevet 5 mand, men det klarede De med bravour. Overalt gled boldene fint og ingen steder sås køer eller anden chikane. De fjerneste huller 8, 14 og 16 var uden startende og det gav et fint flow. Banen stod bedårende smuk, omend greens var en smule til den langsomme side. Kalundborgfolkene fandt vores bane pænt svær og stod lidt undrende over, at deres tildelte slag var nogle stykker færre, sammenlignet med hjemmebanen.

Ca. 4 timer for hurtigste hold og 1 time mere for de langsomste, som der i øvrigt blev væddet på i klubhuset. Tilbage på en endnu kogende terrasse, havde Hans Larsen hurtigt maden klar. Så meget stegt flæsk med persillesovs, at ingen kunne rokke med ørerne bagefter – og det smagte formidabelt. At Hans samtidigt havde sat øl prisen 5 kr. ned, gjorde ligesom ikke situationen mindre perfekt. Og herligt med både et fyldt klubhus og terrasse, der summede af liv og glade golfere.

 

Aftenen sluttede 21.30 med præmier til tættest pinden og de 5 bedste fra hver klub.

 

Kalundborg: Kenneth Jensen 37, Per Serritslev 35, Lars Petersen 33, Tim Josiasen 33, Bo Jensen 31.

 

Midtsjælland: Kenneth Johnsen 40, Jan Heitmann 38, Per Nielsen 36, Michael Mildahl 35, Lars Nielsen 35

 

Herefter takkede begge formænd for en fantastisk dag, hvor hverken Greenkeeper Jesper Rej, Baneejer og kok Hans Larsen, sponsorer eller andre, blev glemt.

Tilbage står kampen mellem de 2 klubbers gennemsnit, men det resultat, må i vente med, til vi til efteråret står i Kalundborg og forhåbentligt vinder igen ;-)))))))))))

Tak til alle for en dejlig dag

HerreKlubben  – Midtsjællands Golfklub