Klubmesterskabet 2012

Så blev året Klubmesterskab afviklet. Der var 106 tilmeldte fordelt på 4 rækker. Vi fik heldigvis afviklet det meste af turneringen i tørvejr, der var kun et par mindre byger som drev ind over Kvanløse, men det kunne ikke ses på de flotte resultater.

Der er blevet spillet rigtig meget flot golf i de 3 runder vi skulle igennem. Herre A var utrolig meget tætte efter 1 runde, og spændingen blev ikke mindre da resultaterne begyndte at komme ind efter 2 runde… Nogle blev skuffet over ikke at komme videre til 3 runde, men de fleste var alligevel positive. Andre havde mindre heldige huller, hvilket undertegnede selv fik at føle da man bliver straffet rigtig meget når man laver en masse out of bounds OG man spiller slagspil…

En anden glædelig ting vedr. vores klubmesterskab i år var, at der er begyndt at komme flere tilmeldinger fra vores damer i klubben. Det er vi rigtig glade for. Sidste år var der desværre kun 12 deltager, men i år var der 19. Vi vil rigtig gerne se flere af jer til vores turneringer, det er både sjovt og mange gange også lærerigt. Man møder andre medlemmer som man måske ikke har spillet med før. Alle kan spille med i vores turneringer, man skal ikke være bange for at stille op.

Klubmestre 2012

Herre A             Christian Wallin

Herre B             Carsten Frederiksen

Dame A             Marianne Ulf

Dame B             Kirsten Munch

Øvrige pladser

Herre A             2. Hans Elgaard

                             3. Søren Fjordgaard

Herre B             2. Paw Christensen

                             3. Allan R. Nissen

Dame A             2. Lis B. Andersen

                             3. Lene Hansen

Dame B             2. Anette Madsen

                             3. Anni Hansen

Tusind tak for jeres dejlige måde at være på til vores turneringer. Håber vi ser jer alle igen næste år.

Lene Hansen

Turneringsudvalget