Velgørenhedsturnering – Rød Tee

 

Turneringsudvalget takker for jeres støtte til vores Velgørenhedsturnering til fordel for Børneafdelingen på Holbæk sygehus. 73 spillere fra vores egen klub og udefra mødte op i godt humør og med jeres bidrag fik vi samlet 12.750 kr. ind i turneringsfee, som går ubeskåret til Børneafdelingen. Vi takker for de ekstra bidrag nogle af jer gav til formålet. Efter turneringen blev en skulptur sat på auktion, som blev solgt for 1500 kr. som ubeskåret også går til Børneafdelingen. Der var ved overrækkelsen af checken mødt en repræsentant op for sygehuset, som takkede os for vores bidrag, og hun fortalte at de faldt på et tørt sted, da børnene har brug for en masse aktiviteter når de er indlagt, både i kortere og længere perioder.

 

 

Efter runden blev vi igen i år mødt af Lighthouse som spillede live musik til spisningen. Dette vil turneringsudvalget gerne takke for, da de giver os alle en dejlig oplevelse med deres optræden. De optræder gratis til fordel for vores gode sag.

Hans Larsen havde i år gjort noget ekstra ud af vores spisning, hvilket vi siger mange tak for. Jeg selv hørte flere nævne, at det var en super god ide, med at ændre den normale menu med en helstegt pattegris.

Vejret viste sig fra den gode side, hvilket jeg havde det rigtig godt med, da jeg havde lovet mange af jer at vi skulle spille i solskin J

 

Vi i turneringsudvalget vil også takke vores formand John Riisgaard, for at han ville komme og byde jer alle sammen velkommen til turneringen. Bestyrelsen har bakket turneringsudvalget op i at vi også i vores klub skal have en forhåbentlig tilbagevendende begivenhed som vores Velgørenhedsturnering, som viser at vi også i vores klub gør noget for andre.

Vi håber at I alle igen til næste år vil møde op og være med til at støtte vores gode formål.

Da vi havde fået samlet rigtig mange sponsorgaver ind til præmieoverrækkelsen, og det derfor vil fylde for meget med at nævne alle dem som fik en præmie, må jeg henvise jer til at gå ind under turneringen og læse resultaterne.

 

Turneringsudvalget