10 års Jubilæumsfest

 Midtsjællands Golfklub holdt en meget successful Jubilæums fest fredag d. 22/11-2013. Der var ca 50 tilmeldte. som fik sig en rigtig god og festlig aften med god mad og dans til  musik, leveret af vores husorkester Lighthouse under ledelse af Michael Mildahl.

Aftenen startede med, at der blev dannet nogle hold, som skulle igennem forskellige morsomme / underholdene events, hvor der skulle samles point.

Derefter var der en virkelig god middag, hvor der - efter at den værste sult var stillet - blev præsenteret det Jubilæumsskrift som klubbens bestyrelse havde fået Søren Lund til at være hoved forfatter på. Søren fortalte herefter lidt om klubbens historie og alle fremmødet fik udleveret et eksemplar af Jubilæumsskriftet,

Stor tak til Søren for det kæmpe arbejde det var at få samlet information, anekdoter og billeder sammen, således at  dette skrift kunne blive en realitet.

Efter spisningen blev der uddelt præmier til vinderholden af aftenens events, hvorefter Lighthouse spillede op til dans. Der blev tillige udleveret sanghæfter hvorfra man kunne vælge melodier der skulle spilles af orkesteret. Efterhånden som aftenen skred frem og hæmningerne blev lagt på hylden, tog flere handsken op og kastede sig ud i sangkunsten som det fremgår af nogle af billederne herunder. :-)

Alt ialt blev denne aften en virkelig stor success til glæde for de fremmødet.

Stor tak fra bestyrelsem for den gode tilslutning, og især tak til Michael og Jakob, som havde påtaget sig opgaven og arrengere festen,

På bestyrelsens vegne / Erling Hviid