Herreklubbens afslutningsmatch

12. oktober 2013

 Så oprandt dagen, hvor efteråret skulle afgøres – der havde været lidt polemik med Superscoren, hvor jeg havde lavet en fejlfortolkning – men den blev rettet til alles tilfredshed. (Håber Vi) Vejret var fint når man tænker på årstiden – der var dog en drilsk vind som voldte nogen besvær, men også gav nogle fordele.

Per og Annette havde via deres firma  tech-it sponsoreret en vandrepokal og et ophold i en 2 værelses lejlighed på et golfresort i Bulgarien – Vinder blev 629 Morten Andersen med hele 43 point – tillykke med det. De næste pladser var Tommy Petterson – Per Gulli og Paw Christensen.

Efterårets samlede vinder lå i lang tid, til at blive Frank Friis – men Kjeld Møller satte en slutspurt ind og vandt 1. pladsen og retten til, at bære jakken. Frank Friis -Henning Boye Hansen og Morten Andersen  kom på de næste pladser. Tillykke til jer alle

Dagens vinder blev Preben Carlsen med 36 point foran Rene Adelskov også med 36 og Karsten Andersen med 35 point. Tillykke til jer.

Der var nærmest flaget på samtlige par 3 huller – Henning Boye Hansen var nærmest på 2 huller – Det samme var Karsten Andersen. Arne Raunsbæk og Thomas Roland delte de 2 sidste.

Der var også et par trøstepræmier til Leif Pedersen og Arne Raunsbæk – det er jo ikke altid, at man lige har dagen.

Jette havde lavet dejlig mad, som blev indtaget i rigelige mængder, der mangler bare ikke noget.

Inden præmieoverrækkelserne havde Kim Engelberth – lavet en billedkavalkade fra Sverigesturen – samt en vidio – der blev vist på stort lærred. På grund af for meget lys i lokalet, så var kvaliteten ikke så god. Der blev dog godt nok grinet en del.

Formanden Benny Runøe takkede sponsorerne og medlemmerne for en god sæson og opfordrede medlemmerne til, at komme med gode ideer til den kommende sæson. Indesæsonen starter til nov. der vil komme nærmere vedrørende dette arrangement. Tilsidst takkede Benny det samlede udvalg for et godt og konstruktivt samarbejde.

  • På vegne af herreudvalget.
  • Gert Jørgensen