Så blev årets Kirsch Golf med efterfølgende sommerfest gennemført. Vejrudsigten var ikke optimal med regn og blæst på programmet. Vi gik da heller ikke fri men det holdt faktisk tørvejr i lange perioder , og solen skinnede lystigt. Så det var ikke så ringe endda. Lasse Sonne stod for baneservice og kørte rund med fosyninger, samt fungerede som kanonfotograf, 

Den efterfølgende fest startede kl 18 og spisningen gik igang kl 19 med helstegt pattegris, grill pølser, og masser af dejlige salater til. Aftenens underholdning stod Michael for sammen nmed sit 5 mand store band . Det var som sædvanlig en kæmpe succes som holdt dansegulvet travlt optaget fra start til slut.

Ind imellem blev pokalerne overragt til årets klubmestre i både slagspil og hulspil. Også 2. pladserne fik en lille erkendtlighed.

Ligeledes blev de 8 bedste hold i dagens turnering samt de bedste individuelle præstatione præmieret på behørig vis. 

Aftenens fest var en stor success og stemningen var høj fra først til sidst. Det er en fornøjelse at opleve så godt et sammenhold og glæde blandt medlemmerne i Midtgolf. og aftenen viste at vi alle kan være stolte over at være medlemmer i "En klub med liv i".

Herunder kan man se en lang række billeder fra turneringen og den efterfølgende fest, og der er også billeder fra underholdende indslag 

Midtgolf - en fornøjelse