På en flot solskinsdag var Afd. sygeplejerske Lisbeth Holm fra børneafdelingen på Holbæk sygehus inviteret ud til MidtGolf, hvor Lisbeth Holm fik overrakt checken på de 50.000 kr af Jane Nielsen fra turneringsudvalget. Lisebeth Holm takkede mange gange for den flotte indsats der var gjort, og  udtalte at de på børneafdelingen var rigtig glade for det store beløb, som ville gøre dem istand til at anskaffe større ting til glæde for børnene der ofte bruger meget tid til at vente.

Grundet konstante nedskæringer i de offentlige bugetter, er der ikke længere penge til indkøb af legetøj og andet til adspredelse for børn der ofte er udsat for lange ventetider og ophold på børneafdelingen. Disse penge som nu er indsamlet af Midtsjællands Golfklub kommer til at gøre en kæmpe forskel i positiv retning for børnene. I lyset af beløbets størrelse vil man nu være istand til at anskaffe større ting, og man er igang med at overveje hvad pengene skal gå til.

Ud over medlemmernes støtte har en lang række sponsorer bidraget med gaver og donationer, Listen over sponsorer kan ses HER

Herunder kan ses billeder fra overrækkelsen