Herreklubben har været på en forrygende tur i weekenden d. 18-19.juni.

Her følger et udførligt referat af Gert:

Så blev det endelig den 18.jun. - dagen hvor det årlige arrangement i herreklubben skulle starte. Vi samledes 40 forventningsfulde herrer på kirkepladsen i Kvanløse, hvor Peter fra Dito bustransport havde parkeret bussen med anhænger til alt, vort golfudstyr + musikinstrumenter og andet tilbehør til vort eget medbragte 5-mands orkester. Kl. 0500 var der afgang mod Haderslev. Der blev holdt et hvil på Kildebjerg rasteplads på Fyn. Her var der gang i de medbragte sandwich fra klubben ligesom vor kære formand Jørgen havde medbragt et par flasker til at tage den værste ruhed i halsen – humøret var højt. Snart var vi på vej igen. Kl. ca 0815 var vi fremme ved Haderslev golfklub.

Anlægget er placeret smukt på bakkerne i den vestlige del af Haderslev og når man  kører ned af bakken mod klubhuset – har man en flot udsigt. Selve greenkepergården med træningsanlæg til højre tager sig godt ud. Til venstre ligger så det flotte klubhuset majestætisk med en fantastisk udsigt.Hele anlægget med bane – er en oplevelse og et sted man bør opleve, såfremt man ikke har været der før.

Vi fik hurtigt gjort grejet klart og snart var hele træningsanlægget optaget af glade Midtsjællændere – der var frie bolde – så der blev varmet igennem. Ved nogle borde/buggyes, var der dog også kommet en vand/øl frem – sådan en bustur kræver noget væske. Kl. 0930 var vi klar til Gunstart på bagni – samt dobbeltstart på hul 1. Der blev virkeligt gået til den på banen – lørdagens gennemsnitlige score lød på 30,75 – det er flot på en bane, som vi ikke kendte. Banen er anlagt således at man møder hinanden på kryds og tværs, idet flere huller fra forni og bagni krydser hinanden, ligesom der er nogle huller, hvor man skal passe på sine hooks og slices.   Det var ofte, der lød et fore. Under runden havde vi tid til, at nyde en dejlig sandwich fra golfrestauranten.

Efter runden blev der slappet af på terrassen med nogle kolde fadøl og snakken gik livligt – dagens runde blev vundet af René Bay med 41 point foran Per Pedersen med 38 point og Kim Engelberth med 37 point – flot – de er nedskrevet. Efter at alt vores udstyr var placeret i greenkeepergården til næste dag, var vi klar til at køre mod Slukefter kro. Tak til proen i Haderslev for hjælp med anbringelse af udstyr og fremtagning igen om søndagen.

Ved ankomst til kroen fik vi hurtigt nøglerne til værelset og så skulle vi ellers igang med kaffe og lagkage. Det er et af højdepunkterne ved turen.Herefter var der ellers gang i all incl. på terrassen. Kl. 1800 mødtes vi i festlokalet til en velkomstdrink. Der var dog et par enkelte herrer der var med for første gang . De mente at vi først skulle spise kl. 1900. De blev afhentet og så blev der ellers serveret forret og der blev skænket i glassene. Snakken gik livligt ved bordene og der var også enkelte der fik fyret et par vittigheder/historier af. Jo vi kan endnu. Inden hovedretten blev der delt præmier ud til dagens vinder Rene Bay. Holdrækken blev vundet af Per Pedersen – Erling Hviid – John Morten Christensen og Torben jensen med en score på 121 point – helt suverænt. Der var vin til Bjarne Allerup – Tommy Petterson og Rune Pedersen for deres anstrængelse med at få den tættest pinden.

Så gik vi over til servering af hovedret og som sædvanlig var det dejlig mad og rigeligt. Nu var stemningen faktisk ret høj og der blev snakket og råbt godt igennem. Jeg skal sige, at man ikke skal sige mange forkerte ord, før man får dem tidobbelt tilbage. De 2 serveringspiger som stod for vores arrangement de måtte stå for skud. Men jeg må rose dem for deres helt eminente ro og deres måde at takle, at servere for sådan en samling herrer. De klarede hele aftenen til et stort 12-tal.

Efter den dejlige dessert – jordbær på flere måder – kom kaffen på bordet og musikken fik hurtigt stillet op. Så blev der ellers spillet op til dans og jeg skal love for, at de 5 herrer i bandet fik stemningen til at stige til uanede højder. Dette bredte sig til andre selskaber på kroen og snart var der dans og fællessang. Det hele sluttede vist nok af med hvalen Valborg – hvor Freddie havde arrangeret lidt kiks. Både orkester og personale tog vist nok det med ophøjet ro og morskab. Der skal jo ryddes op efter dette indslag.

Næste morgen stod den på samling på terrassen til aflevering af nøgler og pakning af bus. Jeg må dog sige, at det ikke var alle der så lige friske ud, men det havde jo også været en lang lørdag, hvor alle havde været tidlig oppe og sent i seng. Efter morgenmaden måtte vi tage afsked med den hyggelige kro – Slukefter, hvor vi nu for 3.die år i træk har overnattet på vores ture til Sønderjylland. Heller ikke denne gang skuffede de os. Skulle jeres tur gå forbi på disse kanter er jeg sikker på i vil få en dejlig oplevelse.

Da vi var fremme med bussen til Haderslev golfklub igen,skulle 2.den runde afvikles med gunstart kl. 0930. Alle var egentlig oppe på dupperne. De enkelte der havde lidt tømmermænd blev slæbt igang af de øvrige. Runden gik fint. Jeg selv havde fornøjelsen af  at gå i bold med den gode René Bay som var den førende. Det var godt nok en skidt start med 6 point efter de første 5 huller, men René fik rettet skuden op og kom hjem med 35 point på kontoen. Var det nok til den endelige sejr? Det skulle vise sig, at det var det ikke. Jeg ved ikke om det var festlighederneder havde bragt os lidt væk, men dagens score var en smule lavere i dag end lørdag, nemlig 29,5 i gennemsnit. Men det kunne også være det flotte Airshow som der udspillede sig på himlen der bragte fokus lidt væk fra spillet.

Efter runden samledes vi golfrestauranten til en dejlig frokost. Kim som er daglig leder af restauranten havde tryllet i køkkenet og der blev hurtigt ro. Det hjælper at få noget mad og lidt væske i kroppen efter en hård runde på golfbanen.Inden vi gik over til præmieuddeling mente Kim, at vi skulle have en overraskelse og bad os kigge under stolene efter præmien.Det skabte en del røre ved bordene men det var bare en joke. Man kan dog hurtigt komme til  at se dum ud når man ligger og roder under en stol. Herefter fik vi en flaske vin og 3 bolde til “klappræmier”.

Dagens vinder blev Per Pedersen med 41 point og i det samlede resultat blev han også nr. 1 med hele 79 point foran Rene Bay med 76 – Kjeld Møller med 72 – Ole Klitte med 71 og på 5. pladsen med 69 point Michael Mildahl. Der var vin til Freddie Dalsgård – Finn Christiansen og Lars Lastrup for at være tættest pinden. Herefter var uddeling af “Klappræmier”

Efter den dejlige frokost var der samlingsbillede ved bussen og så gik turen hjemad. Det er dog mærkeligt så roligtder kan blive i en bus efter en god frokost. Der blev holdt et lille hvil på Kildebjerg rasteplads igen på vejen hjem. Vi landede i Kvanløse kl. 1815 godt mætte og trætte af alle de gode indtryk sådan en weekend kan give en busfuld mænd. En stor tak til Peter for hans gode indsats som chauffør på denne tur. Alt blev klaret med et stort smil. Vi glæder os allerede til næste år.

Som arrangør af denne tur takker jeg for al den ros i har givet mig. Det varmer selvfølgelig, men jeg takker jer også for jeres gode samarbejde og håber på, at I er friske på en ny tur næste år.

På herreudvalgets vegne

Gert Jørgensen

Herunder er lidt billeder fra turen.