Herreklubben på weekendtur til Fyn

Lørdag den 10 jun. oprandt – med flot vejr og vi samledes alle kl. 0700 ved Kvanløse kirkes parkeringsplads – hvor bussen blev pakket med golfgrejer og musikinstrumenter.Morgenmaden, som gode kræfter havde smurt i klubhuset, kom også med.0720 var alle klar til afgang mod korsør – hvor det 1.ste slag skulle slås. Vi havde dog lige et lille pitstop i Slagelse på rastepladsen, hvor morgenmaden + en lille en blev indtaget.

I Korsør havde vi en del problemer med scorekortudskrivning – men afsted kom vi ud på det dejlige parkanlæg – med huller, hvor man rigtig kan nyde udsigten ud over Korsør Nor,som er en slags indsø – men dog en del af storebælt. Banen er svær og man skal tænke sig om – men den er dejlig, at spille på og meget velholdt.Med ud havde vi fået en  banesandwich – som var virkelig god. Vi siger tak til Korsørs Jan Nielsen for god hjælp.

Efter turen rundt – var der tid til en enkelt øl – inden turen gik til Blommenslyst kro.Her startede vi med kaffe og kage og derefter fik vi musikkens instrumenterne sat på plads. Så var der gjort klar til middagen kl. 1800.Lokalet var godt og vi havde også mulighed for, at gå ud i haven og sætte os – i pauserne mellem retterne. Maden var veltillavet – nogle mente dog, at hovedretten godt kunne være lidt varmere. Det skulle nok ikke have været portionsanrettet.

Aftenen forløb fint og musikken var bare god – de bli´r da bare bedre år for år. Der var virkelig højt humør hele aftenen.Under middagen havde vi lejlighed til, at hylde dagens vindere: I A-rk var det Frank Friis med en runde i 37 p – som vandt. I B-rk var det Jørn Schnack-Sørensen - også i 37 p.

Holdturneringen blev vundet af Johnny Borup – Per Pedersen – Teis Knudsen og Hans Henrik Jensen.

Der var også tættest pinden på banens 3 par 3 huller:

Hul 3 Jan Heitmann 3,0 m. Hul 8 Henrik Milter 1,90 m. og hul 13 Lasse Aunfelt 2.32 m.

Tillykke til alle vinderne.

Næste morgen var der morgenmad kl. 0730. Her burde der nok have været et bord – hvor flere kunne have kommet til på en gang. Der var desværre kø, men vi kom dog afsted mod næste mål med en smule forsinkelse.Det blev heller ikke bedre af, at vi måtte en mindre omvej – på grund af en viadukt – som bussen ikke kunne passere. Ved ankomsten til Vestfyns golfbane, havde vi igen problemer med scorekort, men det tager jeg på min kappe. Det var meningen, at jeg skulle have skrevet dem ud fredag aften i klubhuset – men opsætningen passede ikke – så det gjorde, at vi fik problemer på begge baner. Der skal lyde en stor tak til personalet fra Vestfyn – særlig Lone Storm Sørensen, for hendes fine måde, at håndtere problemerne på.Vi kom dog ud på banen til tiden og vejret var helt eminent.

Korsør er en dejlig bane – men Vestfyns golfklubs bane var en oplevelse ud over det sædvanlige – fantastisk – den skal opleves. Selvfølgelig er det en gammel bane – men den bliver også holdt – passet og plejet på samme måde som vores egen. Prøv den næste gang i er på golfrejse i Danmark. Efter runden var der en dejlig buffet med Frikadeller – Roastbeuf – Tarteletter – samt diverse kartofler og salat – det var rigtig godt. 2 herlige damer fra klubben havde dækket op og anrettet maden til os – tak for det.

Dagens vindere: A-rk Frank Friis med 32 p og i B-rk var det Lars Lastrup med 35 p.

Samlet stilling over de 2 dage

A- rk.

  • nr. 1 Frank Friis 69 p
  • Nr. 2 Peter Olsen 65 p
  • Nr. 3 Teis Knudsen 64 p

B-rk.

  • Nr. 1 Lars Lastrup 67 p
  • Nr. 2 Jørn Schnack-Sørensen 64 p
  • Nr. 3 Rene Egelund Petersen 60 p

Tættest pinden

  • Hul 1 Jan Heitmann 1,98 m
  • Hul 4 Lasse Aunfelt 7,74 m (Havde vi ikke set de 2 herrer på listen om lørdagen )
  • Hul 13 Rene Bay 3,40 m
  • Hul 14 Axel Christiansen 1,50 m

Et stort tillykke til alle vinderne

Herefter gik turen atter hjemad mod sjælland – vi takker vores gode chauffør Peter for meget stor hjælpsomhed. Vi ankom kl. ca 1800 godt trætte – men allerede klar til en ny tur til næste år.

Herreudvalget siger tak for den store interesse – for deltagelse i klubbens arrangementer – samt det altid gode humør.