Hans Larsen har modlaget følgende:

-----------------------------------------

Hej Hans

Mit navn er Jesper Hede og jeg ejer og driver virksomheden Bushcraft Danmark, som laver kurser og ekspeditioner i friluftsliv. Vi har lejet skoven (som tilhører Sdr. Jernløsevej 43 A) der grænser op til golfbanen til afholdelse af kurser og til jagt.

Det er derfor ikke længere tilladt at færdes i skoven, der er sat skilte op som anviser dette, men vil du ikke være venlig at give dine medlemmer besked om dette. Vi tager selvfølgelig hensyn til dine kunder, når vi bruger området og forventer at I gør det samme.

----------------------------------------

Venligst vær opmærksom på og respekter dette.

pbv

Erling Hviid

 

 

Invitation til Klubmesterskab 2021 – Midtsjællands Golfklub

Kære medlemmer i Midtsjællands Golfklub

Vi har i bestyrelsen haft visse overvejelser omkring afholdelse af klubmesterskabet 2021. For os er det vigtigt at så mange som muligt får glæde af at deltage i denne begivenhed, og vi har derfor besluttet at lave følgende konditioner for klubmesterskaber 2021.

Selve klubmesterskabet afholdes i 2 rækker. En herrerække og en damerække.

Både herre- og damerækken spiller slagspil over 36 huller. Een runde lørdag og een runde søndag. Der spilles ikke med cut. Alle tilmeldte spiller 36 huller.

Der er ingen aldersopdeling i disse 2 rækker, men turneringsledelsen kan i samarbejde med Pro vurdere om evt. deltagelse fra juniorer er en mulighed.

Max. Handicap i begge rækker er 36.

De 12 bedste fra hver række (herre og dame) går videre til Klubmesterskabet i hulspil.

Udover de ovennævnte rækker, spilles der sideløbende en rækketurnering i følgende rækker:

Mid-age, senior, veteran og superveteran. Handicapbegrænsningen i disse rækker er 42.

Disse rækker spiller ligeledes 36 huller. 18 huller lørdag og 18 huller søndag.

Der findes en vinder i hver række.

Bestyrelsen håber med ovenstående at give flere mulighed for at deltage i denne begivenhed og skabe en hyggelig dag i klubben. Der vil være fejring af klubmestrene og præmieoverrækkelse om søndagen.

Konditionerne for Slagspil hentes HER og for Hulspil HER.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Midtsjællands Golfklub

Se den seneste udsendelse om MidtGolf HER

På bedste Tiger Woods maner slog Ulla idag sin bold DIREKTE ned i hul koppen på hul 12. Det koste et ødlagt hulkant, men mon ikke hun bliver tilgivet af greenkeeperne. Vi ønsker Ulla tillykke med det flotte slag, som belønnes med et gavekort på 1000 kr til Bromølle Kro. ( opdateret/rettet  27/7- Erling)

20210726 Ulla Forslund Hul 10

Som allerede varslet på generalforsamlingen har vi nu indgået aftale med Brøndby Golfklub om fritspilsordning. Vi har således nu 5 andre Baner i ordningen

Se oversigten HER

Aftalen træder i kraft fra d.d. Vi glæder os til samarbejdet

p.b.v.

Erling Hviid