Da Lena desværre har valgt at flytte til sin Hjemstavn søger vi ny træner og evt. også en trænerelev

se opslaget HER

p.b.v.

Erling Hviid

Under opbygningen af Trackmancenteret har vi haft et "Timelaps" camera hængende, som har taget et billede hver 10. sekund. De mange tusinde billeder er sammensat til en kort video på halvandet minut, hvor man kan få et indtryk af det arbejde der er udført. Der er til dato brugt 1400+ arbejdstimer, hvoraf klubbens frivillige har bidraget med ca. 700 timer. Vi er stolte over, at vi nu på kun 3 måneder er lykkedes med at få etableret dette top moderne center, med gulvvarme, ventilationssytem ( kommer lige om straks.) Tak til alle der har deltaget i denne succeshistorie som endnu engang bringer MidtGolf helt i front med stærke tilbud til sine medlemmer.

Nyd filmen HER

Kære Medlemmer

Så går vi ind i opløbssvinget med opbygning af rammerne for det nye trackmancenter. Vi er nu fremme ved at der fra mandag morgen skal opsættes troldtekt loftplader, og når det er overstået skal gulvvarme og færdigt gulv lægges. Håbet er at vi kan nå at få selve byggeprojektet afsluttet ved udgangen af den kommende uge 47, således at alle trackman installationer kan påbegyndes primo uge 48. Men for at planen skal holde, er der igen behov for nogle frivillige til at supporte Hans og Hans på stilladset. Det er ikke fysisk hårdt, men det sparer en masse tid, at der er håndlangere på gulvet som "forsyningstropper".

Hvis du kan afse tid til at komme og hjælpe til, så send gerne en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arbejdet starter igen mandag morgen. Vi starter også på opbygning af varmecentralen i den kommende uge, så der kan blive en behagelig temperatur til indvielsen d......

Håber vi ses :-)

mvh Erling

PS: Du kan se projektforløbet siden starten i uge 38 her: http://midtgolf.dk/images/Midtgolf/events/2020/Ugeplaner.pdf

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Så skete det igen - Jens Hansen (medl 147-2870) spillede torsdag d. 29. Oktober i en 4-bold. og undrede sig godt nok over at bolden forsvandt ud af syne. Da de kom frem til green gættede han på at bolden var trillet ud af green igen. For en sikkerheds skyld blev hulkoppen checket. og minsandten - bolden lå fint i bunden . Vi ønsker Jens tillykke med det flotte resultat som belønnes med en flaske god whisky fra Eriksens Vinhandel.