Bestil din tid på telefon 59 18 30 51, eller via www.golfbox.dkDu kan også på dagen henvende dig i klubhuset, hvor du vil få den næste ledige starttid tildelt. Uden for klubhusets åbningstid betales greenfee i starterhuset. Se flere priser m.m. her 

BANERNE  
Anlægget består af en udfordrende PAR 71, 18 hullers bane samt en 6 hullers træningsbane. Den erfarne spiller vil lægge mærke til den flotte stand banerne er i. Du bliver udfordret på forskelle i nivaeuet og de strategisk anlagte søer, som vi har en del af.  Det er en oplevelse at gå en runde på "Open Course". Der er flotte udsyn, gravhøje og nattergalens sang. De bløde bakker og den naturligt skabte ådal danner kulissen til et godt baneforløb med stor afveksling og kort afstand fra green til næste tee.       

Er du helt ny og måske på vej ind i golfens fantastiske univers, kan du få en sjov dag på MidtGolf's 6-hullers "Intermediate" bane. En rigtig lille golfbane med par-3 og par-4 huller, der passes af de samme dygtige greenkeepere.  

LEJE AF UDSTYR
Du kan leje golfudstyr, trolleyer/golfvogne ved henvendelse i vores café. Se priser m.m. her 

Caféen
Har du lyst til lidt godt at spise og/eller drikke, er der mange muligheder i MidtGolfs Café. Se priser m.m. her


Vi glæder os til at byde dig velkommen på banen!

Der er indgået en aftale med Sportsbyen således, at MidtGolfs fuldtidsmedlemmer kan opnå rabat på Fitness

ud over rabat på fitnes sparer man også oprettelsesgebyr på 200 kr. Se aftalen HER

mvh

Erling Hviid

 

Kære alle MidtGolf'ere
 
Julefreden sænker sig, og vi kan se tilbage på et begivenhedsrigt år, med mange nye tiltag som vi får glæde af i 2020. Ikke mindst de 2 nye greens på hul 3 og hul 9, glæder vi os til.
 
Ligeledes har 2019 været et år hvor vi har haft en støt medlemstilgang, og da vi passerede den 30. november, kunne vi med glæde konstatere, at vi ville starte 2020 med min. 800 fuldtidsmedlemmer, hvilket er præcis det mål vi havde sat i vores visioner. Grundet afviklingen af Sandager og nu senest Skjoldenæsholm, har en del golfere valgt MidtGolf til, hvilket vi naturligvis er meget glade for. Når - og hvis, vi rammer vores loft på 900 fuldtids medlemmer i 2020, indføres der venteliste. Dette, for at sikre alle medlemmer god adgang til banen.
 
Vi ønsker alle de nye medlemmer velkomne i MidtGolf, til et fantastisk anlæg og et godt - og hyggeligt klubliv.
 
Det er ikke uden stolthed, vi kan sige, at MidtGolf er ”klubben med den laveste pris og de bedste tilbud”. Vi kan med glæde se frem til et 2020 i topform. Vi ser frem til at høste frugterne af 2019’s tiltag på banen, benytte vores 2 ansatte PGA trænere, Lena og Jonas, til at forbedre vores spil (det er aldrig for sent), nyde Anders’ lækkerier i Caféen, og sidst, men ikke mindst, det gode samvær på terrassen foran klubhuset, efter en golfrunde.
 
Bestyrelsen ønsker alle en Rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår
 
MidtGolf 2020 – en fornøjelse.
 

 

 

 

 

 

Som tidligere annonceret har vi planlagt at reducere bane flowet til 12 huller i vinterperioden. Dette er nu implementeret.  Følgende hul rækkefølge skal følges: 1 til 4, 9,11,13 til 18. Formålet er at beskytte de huller som er mest plaget af vand ( 5-8, 10 og 12) . Golfbox er opdateret til en 12 hullers vinterbane. Der er også lavet et scorekort som passer til banen. Bemærk, at antal tildelte slag man får på scorekortet, kan variere lidt i forhold til ens normale antal tildelte slag. Dette skyldes at vi har måttet lave en tillempet bane rating af de 12 huller som gør, at antal tildelte slag bliver nogenlunde retvisende. Man kan således heller ikke regulere sit handicap før til foråret når vi åbner for 18 huls banen i sin fulde længde igen.

En lille teknisk krølle: vi har desværre ikke kunnet overføre de bookninger der er på 18 huls banen, så de der har booket fra 11/12 og fremefter bedes gå ind og booke tiderne igen.

Håber at alle vil tage godt imod dette tiltag

mvh

Baneudvalget.

FANTASTISK JULEGAVE IDE 🏌️‍♂️

Fysisk aktivitet, frisk luft og nye venner.... Kan det gives i julegave?

Bestil nemt og hurtigt et flot gavekort til 3 måneders prøvemedlemsskab af Midtsjællands Golfklub, gældende fra 4. maj - 26. juli 2020, til én der aldrig har prøvet at spille golf.

Pris for nye 'golfere' kun 995 kr. (Juniorer fra 15 år og indtil 18 år kun 500 kr. Juniorer under 15 år kun 350 kr.)

Mange medlemsfordele + golfkørekort + lån af udstyr, inklusive.

 

SÅ NEMT ER DET
Send en e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, adresse, telefonnummer, e-mail og fødselsdato på den person gavekortet skal udstedes til, så returnerer vi dig fluks et flot gavekort som du selv printer, udfylder og lægger under juletræet sammen med et spændende 3 måneders program. Rigtig glædelig jul.

MidtGolf - en fornøjelse