Kære medlemmer

Så er golfsæsonen startet og godt i gang. Da der er sket meget nyt, kommer der her en række informationer som vi håber alle vil læse grundigt

  • Vores Proer

Som alle ved er Sofie startet som træner elev, og vi kan allerede nu konstatere at Sofie er rigtig dygtig og klarer undervisningsopgaven over al forventning. Jonas kalender er hårdt presset, så derfor opfordrer vi til at man også prioriterer at booke tider hos Sofie.

Vi er meget opmærksomme på at alle der ønsker at få træning kan komme til inden for rimelig tid. Vi indskærper derfor, at man kun kan tage max. 2 lektioner om ugen og man må også kun have max 2 åbne bookninger ad gangen. (se reglerne her) Det er ikke alle der overholder dette. Hvis man har mere en 2 bookninger i Golfbox, bedes disse slettes inden d. 15.4. Hvis ikke bliver de slettet !

Disse regler har været gældende siden vi startede ordningen med fri træning, og er en forudsætning for at alle der ønsker træning, kan komme til inden for rimelig tid.  

  • BaneFlow

Vedr. diskussionen om hcp begrænsning på max 150, har vi genovervejet situationen, samt ladet os inspirere af et forslag fra eet af klubbens medlemmer. Forslaget er ganske enkelt:

Hvis en bold er mere end 15 min. forsinket ift. til den sluttid der står på scorekortet ud for hvert hul, og der er ledigt foran– så samler man op og går videre.

Denne løsning gør at en forsinkelse er direkte målbar, og dermed indiskutabel. Ligeledes har banekontrollen et objektivt grundlag at vurdere flowet på banen på.

Hvis man – uanset årsag – har svært ved at gå en runde på max. 4 timer og 15 min. så kunne en løsning være at spille fra Tee 47 eller fra Tee 36.

Vi indfører denne regel som en forsøgsordning fra d.d. og frem til generalforsamlingen d. 15/6. hvor vi så igen kan evaluere situationen. Hensigten er som altid, at ALLE skal have en god oplevelse når man spiller MidtGolfs bane.

  • Golfens dag - Gavekort på 500 kr.

Den 25/4 fra kl 10 til 13 holder vi åbent hus. Vi kører kampagne på at skaffe nye Prøvemedlemmer.

Husk også, at de der skaffer et nyt fuldtidsmedlem får et gavekort på 500 kr til Café/Proshop.

Bemærk – p.t. er der kun 32 ledige pladser til nye fuldtidsmedlemmer før vi indfører venteliste!

Vi søger hjælpere til at modtage og hjælpe gæsterne til Golfens dag. Hvis du har tid og lyst bedes du tilmelde dig i Golfbox HER

  • Udestående kontingent.

Da der stadig er medlemmer der endnu ikke har betalt deres kontingent for året 2021, skal vi her opfordre de pågældende om at sørge for at betale dette omgående. Når vi udsender rykkere for manglende betaling, bliver der pålagt rykkergebyr på kr. 100,00 for hver rykker der udsendes.

  • Baneservice / banekontrol

Vi kan bruge flere frivillige til at køre bane, vi er p.t. 5 personer, men det vil være bedst hvis vi kunne blive ca. 10 personer til at løse denne opgave.

Hvis du gerne vil deltage, så kontakt Claus på denne e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  • Indberetning af scorekort.

Når du indberetter dit scorekort, så skal du være opmærksom på følgende.

Under markør skal du anføre markørens medlems nummer.

Det er ikke nok med at anføre markørens navn.

Hvis du vil have den korrekte registrering af din score, skal du indberette scoren samme dag som du har gået en golfrunde.

  • Bag-mærke / medlemskort.

Pga. Covid-19 restriktioner er der ikke adgang til cafeen, hvorfor du ikke kan få udleveret dit bag-mærke / medlemskort.

I det omfang det er muligt vil det blive udleveret på banen af den der kører baneservice eller ved turneringer o.l.

  • Bekræft spilletid.

Husk at bekræfte din spilletid, eller sørge for at slette tiden hvis du ikke skal bruge den.

Husk også at bestille / bekræfte din spilletid når du spiller på 6-hulsbanen.

Dette hjælper os til at holde statistik med hvor meget anlægget bliver anvendt.

  • HCP-system.

Som alle ved, er der pr. 01.01.2021 blevet indført nyt HCP-system. Det betyder, at det højeste HCP man nu kan få er ”54”.

Tidligere har begynderne startet med et HCP ”72”. Af administrative årsager giver dette et uforholdsmæssigt stort manuelt arbejde. Derfor har bestyrelsen besluttet, at alle begyndere, når de har gennemgået alle, prøver og fået ”golfkørekortet”, starter med et HCP på ”54”.

For de medlemmer der på nuværende tidspunkt har et ”begynder” HCP højere end ”54” vil der ske en regulering ned til HCP ”54” inden for de næste pr. dage.

  • Regelundervisning

Oswald Regelskole er lukket ned. Derfor baserer vi nu vores regelundervisning på DGU’s online undervisning og regelprøver

Det var en større mundfuld, men vi håber at informationen bliver taget godt imod.

Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtig god Golfsæson 2021

p.b.v

Claus Carmel & Erling Hviid