Onsdagsgolf 2020

(Tidligere begyndergolf)

Onsdagsgolf er primært for begyndere/højhandicappere med hcp over 36, men som et nyt tiltag inviterer vi alle medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller, til at deltage om onsdagen.

Vores opgave, er at hjælpe begyndere med alle de praktiske ting og spørgsmål, der naturligt opstår i forbindelse med at begynde at spille golf. Spørgsmål kan ligeledes stilles til vores Protræner Lena, som har kontortid, fra 1.4. – 31.10 hver dag fra 9.00 til 11.00 onsdag dog 14.00 - 16.00 netop af hensyn til begyndere.

Vi holder begynderdag hver onsdag fra april til september. 
Vores begynderdag er for alle spillere med hcp 37-72, som spiller på stor bane samt spillere, som er i gang med at tage DGU-kortet (hcp 98-99) disse spiller på 6 hulsbanen. Derudover alle andre medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller sammen med højhandicappere, med de hensyn det kræver.

Alle spillere over hcp 36 er automatisk tilmeldt ”Onsdagsgolf” alle andre skal tilmelde sig, som andre ”Klubber i klubben”.

Du kan se vores "Velkomst" folder HER

Sådan spiller vi

Vi spiller med ”gunstart”. Dvs. alle starter på samme tidspunkt og spillerne fordeles på hul 1 til 9. Banen er reserveret til Onsdagsgolf i et tidsrum på 2,5 timer for spil på 18-huls banen og 1 time for spil på 6-huls banen. Du møder op senest en halv time før ”gunstart” og melder din ankomst. Du har senest tirsdag kl. 16.00 tilmeldt dig i ”Golfbox” og ved starterbordet onsdag, er du placeret i en ”bold” sammen med 3 andre spillere. De enkelte bolde mixes således at der er nybegyndere og erfarne spillere i hver ”bold”. Den spiller med lavest hcp agerer ”kaptajn” og sørger for flowet i bolden og tager sig af evt. spørgsmål om regler.

Den første onsdag i måneden betaler vi kr. 30 til præmier og har efter matchen fællesspisning, for egen regning, og præmieoverrækkelse.

Oversigt over spilledage, mødetider mm. kan du læse mere om HER.(opdaters når planen for 2020 er klar)

 

Kaptajn

Er du en erfaren golfspiller med hcp under 36, skal du hvis du har lavest hcp i bolden agere kaptajn
For at være godt forberedt til opgaven, har vi lavet et kort skriv, der forklarer de ting, som du som kaptajn skal være opmærksom på under runden. Læs mere HER.

Mentorordning

Som ny i klubben kan det være svært ”at finde rundt”. Hvordan fungerer golfbox? Hvem kan jeg spille med på andre dage end onsdage? Hvem kan jeg spørge til råds om regler? Ja en lang række spørgsmål melder sig. Derfor tager Helle Aalund sig gerne af nye medlemmer og tilknytter disse en ”Mentor”.

Så føler du dette behov, kan du trygt kontakte Helle, find Helle nederst under begynderudvalg.

Tilmelding til Onsdagsgolf

Tilmelding til onsdagsgolf gøres i Golfbox under Klubturneringer. Find den ønskede dato og klik på turneringen ”Onsdagsgolf”. Tryk på den blå knap ”Tilmeld dig”.
 Tilmeldingen lukker om tirsdagen kl. 16.00.
Møder du op uden tilmelding, kan du kun deltage hvis andre udebliver.

Scorekort efter runden

Et korrekt udfyldt scorekort afleveres til dagens turneringsleder efter runden. Dagens turneringsleder vil sørge for indberetning af scores. Regulering af hcp foretages kun for hcp over 36.

”Texas scrample” match. Den 7.6.2020

Vi planlægger at arrangere en 18 hullers match, hvor alle kan deltage. En 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse.

 

Sådan får du DGU-kortet

For at få et DGU-kort skal du igennem både praktik og teori. Klik HER for at læse mere.

 

Begyndertræning

Der vil være fællestræninger/kurser henvendt til alle begyndere. Fra 1. april vil en oversigt med alle fællestræninger/kurser være at finde på hjemmesiden under fanen “Protræning”. Derudover vil alle være at finde i golfbox/proplanner modulet når der skal bookes.

Har du spørgsmål ang. træning eller golfbox, er du meget velkommen til at rette henvendelse til enten Lena eller Jonas. Der kan også sendes en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende en SMS til Lena på 26 27 87 13. 


Begynderudvalget

Du kan altid kontakte Lena i kontortiden, hvis du har spørgsmål eller du kan kontakte begynderudvalget. Lena er en del af begynderudvalget.

Begynderudvalget kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ole Klitte

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf. 30 49 36 07
Formand
Helle Aalund Mentorer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Tlf. 22 26 13 58
Mentorordningen
John Erik Hansen  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tlf: 61 27 99 52  
Jørgen B. Jørgensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Tlf: 50 42 42 73  
Jørgen Knudsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Tlf: 20 62 20 50   

 

Opdateret 06.11.2019.