Onsdagsgolf er primært for begyndere/højhandicappere med handicap over 37, men vi inviterer alle medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller, til at deltage om onsdagen.

Vores opgave er at hjælpe begyndere med alle de praktiske ting og spørgsmål, der naturligt opstår i forbindelse med at begynde at spille golf.

Der er Onsdagsgolf hver onsdag fra april til september. 
Onsdagsgolf er for alle spillere med handicap 37-54, som spiller på 18-hulsbanen, samt spillere, som er i gang med at tage DGU-kortet (handicap 98-99) - disse spiller på 6- hulsbanen. Derudover alle andre medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller sammen med højhandicappere, med de hensyn det kræver.

Ved disse turneringer oplever vi, at såvel nye som de lidt mere øvede skaber kontakter til hinanden og det er derfor en rigtig god måde at lære andre medspillere at kende, som man senere kan gå runder sammen med.

Alle spillere over handicap 37 er automatisk deltager i ”Onsdagsgolf”. Alle andre medlemmer er velkomne. Når medlemmer under handicap 37 har deltaget en gang i onsdagsgolf, vil de også modtage info om onsdagsgolf gennem sæsonen.

Sådan spiller vi:

Onsdage i april og september kl. 16.30 mødetid senest kl. 16.00

Onsdage i maj, juni, juli og august kl. 17.00 mødetid senest kl. 16.30


Vi spiller med ”gunstart”. Det vil sige alle starter på samme tidspunkt og spillerne med handicap op til 54 fordeles på hul 1 til 9 på 18-hulsbanen. Handicap-spillere 98-99 fordeles på 6-hulsbanen. Du møder op senest en halv time før ”gunstart” og melder din ankomst ved starterbordet i klubhuset. Du skal senest mandag kl. 12:00 tilmelde dig i ”Golfbox” og du bliver placeret i en ”bold” (hold) sammen med 3 andre spillere. De enkelte bolde mikses således, at der er nybegyndere og erfarne spillere i hver ”bold”. Der vil i hver ”bold” være udpeget en ”kaptajn” som sørger for flowet i bolden og tager sig af evt. spørgsmål om regler og etiketter.

Eventuelt afbud meddeles ved at sende en sms til turneringslederen.  

Når du har tilmeldt dig via Golfbox, vil dit scorekort ligge udskrevet onsdag når du ankommer. Du skal selv hente dit scorekort inden briefingen en halv time inden start.

Vi starter alle ved Tee 47 på 18-hulsbanen og fra rød tee på 6-hulsbanen.

Den første onsdag i måneden spilles der månedsmatch, dog ikke den 5. april. Vi betaler kr. 30 til præmier og har efter matchen fællesspisning for egen regning og præmieoverrækkelse. Det koster 50,- kr. at deltage i afslutningsmatchen lørdag den 23. september. Pengene går udelukkende til præmier der uddeles efter matchen.

 


Kaptajn

Er du en erfaren golfspiller med handicap under 40, kan du blive udvalgt som kaptajn i bolden.
For at være godt forberedt til opgaven, har vi lavet et kort skriv, der forklarer de ting, som du som kaptajn skal være opmærksom på under runden. Læs mere HER.


Tilmelding til Onsdagsgolf

Tilmelding til onsdagsgolf gøres i Golfbox under Klubturneringer. Find den ønskede dato og klik på turneringen ”Onsdagsgolf”. Tryk på den blå knap ”Tilmeld dig”.
Tilmeldingen lukker om mandagen kl. 12.00. Der kan IKKE ske tilmelding efter dette tidspunkt. Evt. afbud meddeles pr. sms til dagens turneringsleder.

Et korrekt udfyldt scorekort afleveres til turneringslederen efter runden. Scorekortet er korrekt udfyldt, når det er underskrevet af dig som spiller samt markøren, der også skal skrive medlemsnummer sammen med underskriften. Scorekort skal godkendes af turneringslederen for at du kan blive handicapreguleret. Der er ikke handicapregulering for spillere på 6-hulsbanen. Dagens turneringsleder vil sørge for indberetning af scores og handicapregulering.


Begynderudvalget


Vores mail er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Jørgen B. Jørgensen, formand                    tlf. 50 42 42 73

Henning Laen Sørensen, sekretær               tlf. 40 76 72 63

Helle Aalund, mentorer                              tlf. 22 26 13 58

John Erik Hansen                                      tlf. 61 27 99 52

Jørgen Knudsen                                        tlf. 20 62 20 50   

Lene Justesen                                          tlf. 59 18 30 51

Claus Carmel, bestyrelsesrepræsentant       tlf. 21 22 94 22

Opdateret 03.03.2023