Onsdagsgolf 2021

Tidligere begyndergolf

Onsdagsgolf er primært for begyndere/højhandicappere med hcp over 37, men som et nyt tiltag inviterer vi alle medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller, til at deltage om onsdagen.

Vores opgave er at hjælpe begyndere med alle de praktiske ting og spørgsmål, der naturligt opstår i forbindelse med at begynde at spille golf.

Der er Onsdagsgolf hver onsdag fra april til september. 
Onsdagsgolf er for alle spillere med hcp 37-54, som spiller på 18 hulsbanen, samt spillere, som er i gang med at tage DGU-kortet (hcp 98-99) - disse spiller på 6 hulsbanen. Derudover alle andre medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller sammen med højhandicappere, med de hensyn det kræver.

Alle spillere over hcp 37 er automatisk tilmeldt ”Onsdagsgolf”. Alle andre medlemmer er velkomne. Når medlemmer under hcp. 37 har deltaget en gang i onsdagsgolf, vil de også modtage info om onsdagsgolf gennem sæsonen.

Sådan spiller vi:

Onsdage april, august og september kl. 16.30 mødetid senest kl. 16.00

Onsdage maj, juni og juli kl. 17.00 mødetid senest kl. 16.30


Vi spiller med ”gunstart”. Dvs. alle starter på samme tidspunkt og spillerne med hcp. op til 54 fordeles på hul 1 til 9 på 18 hulsbanen. Hcp-spillere 98-99 fordeles på 6 hulsbanen. Du møder op senest en halv time før ”gunstart” og melder din ankomst ved starterbordet i klubhuset. Du skal senest mandag kl. 12:00 tilmelde dig i ”Golfbox” og du bliver placeret i en ”bold” (hold) sammen med 3 andre spillere. De enkelte bolde mikses således, at der er nybegyndere og erfarne spillere i hver ”bold”. Den spiller med lavest hcp agerer ”kaptajn” og sørger for flowet i bolden og tager sig af evt. spørgsmål om regler.

Vi starter alle ved Tee 47 på 18 hulsbanen og fra rød tee på 6 hulsbanen.

Den første onsdag i måneden spilles der månedsmatch, dog ikke den 7. april. Vi betaler kr. 30 til præmier og har efter matchen fællesspisning for egen regning og præmieoverrækkelse. Sommerturneringen søndag den 8. august samt afslutningsmatchen onsdag den 29. september koster det 50,- kr. Pengene går udelukkende til præmier der uddeles efter matchen.Kaptajn

Er du en erfaren golfspiller med hcp under 37, skal du, hvis du har lavest hcp i bolden, agere kaptajn.
For at være godt forberedt til opgaven, har vi lavet et kort skriv, der forklarer de ting, som du som kaptajn skal være opmærksom på under runden. Læs mere HER.


Mentorordning

Som ny i klubben kan det være svært ”at finde rundt”. Hvordan fungerer Golfbox? Hvem kan jeg spille med på andre dage end onsdage? Hvem kan jeg spørge til råds om regler? Ja, en lang række spørgsmål melder sig. Derfor tager Helle Aalund sig gerne af nye medlemmer og tilknytter disse en ”Mentor”.

Så føler du dette behov, kan du trygt kontakte Helle. Hvordan: find Helle nedenfor under begynderudvalget.


Tilmelding til Onsdagsgolf

Tilmelding til onsdagsgolf gøres i Golfbox under Klubturneringer. Find den ønskede dato og klik på turneringen ”Onsdagsgolf”. Tryk på den blå knap ”Tilmeld dig”.
Tilmeldingen lukker om mandagen kl. 12.00. Der kan IKKE ske tilmelding efter dette tidspunkt. Evt. afbud meddeles pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..Scorekort efter runden

Et korrekt udfyldt scorekort afleveres til dagens turneringsleder efter runden. Scorekortet er korrekt udfyldt, når det er underskrevet af dig som spiller samt markøren, der også skal skrive medlemsnummer sammen med underskriften. Scorekort skal godkendes af turneringslederen for at du kan blive handicapreguleret. Der er ikke handicapregulering for spillere på 6-hulsbanen. Dagens turneringsleder vil sørge for indberetning af scores og handicapregulering.


Begynderudvalget


Vores mail er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Henning Laen Sørensen                     tlf. 40767263

Helle Aalund            Mentorer             tlf. 22261358

John Erik Hansen                              tlf. 61279952

Jørgen B. Jørgensen                          tlf. 50424273

Jørgen Knudsen                                tlf. 20622050   

Claus Carmel Bestyrelsesrepræsentant    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                               

Opdateret 23. august 2021