Onsdagsgolf 2020

Tidligere begyndergolf

Onsdagsgolf er primært for begyndere/højhandicappere med hcp over 36, men som et nyt tiltag inviterer vi alle medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller, til at deltage om onsdagen.

Vores opgave, er at hjælpe begyndere med alle de praktiske ting og spørgsmål, der naturligt opstår i forbindelse med at begynde at spille golf. Spørgsmål kan ligeledes stilles til vores Protræner Lena, som har kontortid, fra 1.4. – 31.10 hver dag fra 12.00 til 14.00 onsdag dog 15.30 - 17.30 netop af hensyn til begyndere.

Vi holder begynderdag hver onsdag fra april til september. 
Vores begynderdag er for alle spillere med hcp 37-72, som spiller på stor bane samt spillere, som er i gang med at tage DGU-kortet (hcp 98-99) disse spiller på 6 hulsbanen. Derudover alle andre medlemmer, der har lyst til at spille 9 huller sammen med højhandicappere, med de hensyn det kræver.

Alle spillere over hcp 36 er automatisk tilmeldt ”Onsdagsgolf” alle andre skal tilmelde sig, som andre ”Klubber i klubben”. Denne tilmelding er for at modtage info om onsdagsgolf gennem sæsonen.

Sådan spiller vi:

Onsdage april, august og september kl. 16.30 mødetid senest kl. 16.00

Onsdage maj, juni og juli kl. 17.00 mødetid senest kl. 16.30


Vi spiller med ”gunstart”. Dvs. alle starter på samme tidspunkt og spillerne fordeles på hul 1 til 9. Banen er reserveret til Onsdagsgolf i et tidsrum på 2,5 timer for spil på 18-huls banen og 1 time for spil på 6-huls banen. Du møder op senest en halv time før ”gunstart” og melder din ankomst. Du har senest mandag kl 12:00 tilmeldt dig i ”Golfbox” og ved starterbordet onsdag, er du placeret i en ”bold” sammen med 3 andre spillere. De enkelte bolde mixes således at der er nybegyndere og erfarne spillere i hver ”bold”. Den spiller med lavest hcp agerer ”kaptajn” og sørger for flowet i bolden og tager sig af evt. spørgsmål om regler.

Vi starter alle ved Tee 47.

Den første onsdag i måneden dog ikke den 1.4. betaler vi kr. 30 til præmier og har efter matchen fællesspisning, for egen regning, og præmieoverrækkelse.


Kaptajn

Er du en erfaren golfspiller med hcp under 36, skal du hvis du har lavest hcp i bolden agere kaptajn
For at være godt forberedt til opgaven, har vi lavet et kort skriv, der forklarer de ting, som du som kaptajn skal være opmærksom på under runden. Læs mere HER.


Mentorordning

Som ny i klubben kan det være svært ”at finde rundt”. Hvordan fungerer golfbox? Hvem kan jeg spille med på andre dage end onsdage? Hvem kan jeg spørge til råds om regler? Ja en lang række spørgsmål melder sig. Derfor tager Helle Aalund sig gerne af nye medlemmer og tilknytter disse en ”Mentor”.

Så føler du dette behov, kan du trygt kontakte Helle, find Helle nederst under begynderudvalg.


Tilmelding til Onsdagsgolf

Tilmelding til onsdagsgolf gøres i Golfbox under Klubturneringer. Find den ønskede dato og klik på turneringen ”Onsdagsgolf”. Tryk på den blå knap ”Tilmeld dig”.
Tilmeldingen lukker om mandagen kl. 12.00. Evt. afbud meddeles pr. tlf. eller SMS til turneringsleder.
Møder du op uden tilmelding, kan du kun deltage, hvis andre udebliver.


Scorekort efter runden

Et korrekt udfyldt scorekort afleveres til dagens turneringsleder efter runden. Dagens turneringsleder vil sørge for indberetning af scores.


Begynderudvalget

Du kan altid kontakte Lena i kontortiden mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis du har spørgsmål eller du kan kontakte begynderudvalget. Lena er en del af begynderudvalget.


Vores mai er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Henning Laen Sørensen                           tlf. 40767263

Helle Aalund            Mentorer                  tlf. 22261358

John Erik Hansen                                    tlf. 61279952

Jørgen B. Jørgensen                               tlf. 50424273

Jørgen Knudsen                                     tlf. 20622050                                      

 

Opdateret 22.5.2020